DSC_0205_1

ატმის სორბე

ყველაზე გამაგრილებელი, არომატული, მსუბუქი და მარტივად მოსამზადებელი დესერტი ზაფხულის ცხელ დღეებში :)

აიღეთ 6 დიდი ატამი, გათალეთ და დაჭერით, ჩადეთ ყინვაგამძლე ჭურჭელში და შეინახეთ საყინულეში მინიმუმ 1 საათით. 1/2 ჭიქა შაქარი, 1/2 ჭიქა წყალი, 1/2 ლიმონის წვენი და მწიკვი მარილი აურიეთ. გადაიტანეთ ბლენდერში ატამი და შაქრიანი მასა, ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. მიირთვით მაშინვე ან შეინახეთ საყინულეში. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *